Filmanbefaling – Okja

okja_1

Okja er en fantastisk Netflix-original som du absolutt bør se. Her vises dyrevernsaktivister frem på en humoristisk måte, som de fanatiske, og ofte hysteriske, menneskene de faktisk er. Ingenting skal komme i veien for et barns kjærlighet til sin beste venn. Finn frem lommetørkle, for dette er en rørende film verdt å se.

okja_2

Når du har sett filmen anbefaler jeg deg å lese denne artikkelen (Spoiler alert – inneholder bilder og tekst fra filmen). Det er mulig Netflix sin Okja er fiction, men all fiction er inspirert av virkeligheten. I dette tilfellet er ikke inspirasjonen så utydelig.

okja_3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s