Om

Mitt navn er Cecilie. Jeg for for øyeblikket i Oslo der jeg tar en bachelor i Interaktivt Design på Westerdals Oslo ACT. Jeg har fra før en bachelor i Digital Kultur fra Universitetet i Bergen. Målet er å kunne jobbe med interaksjonsdesign på fulltid.

Jeg er sprudlende og energisk samtidig som jeg er sjenert og tilbaketrukken, kommer an på hvem du er. Jeg syns det er kjempegøy å skrive.

Jeg har støv på hjernen, men er som regel for lat til å bry meg. Jeg skylder bare på katten. Katten min heter Hera, og er en mørk brun katt, selv om hun på avstand ser sort ut. I motsetning til andre sorte katter som krysser en vei, bringer Hera alt annet enn ulykke. Hera fikk jeg fra Dyrebeskyttelsen i Bergen, men nå har hun flyttet sammen med meg til Oslo. Hun syns det er grusomt å være inne, og siden jeg bor i fjerde etasje, bor hun midlertidig hos mamma, der hun kan gå ut så mye hun vil.

I slutten av august 2017 bestemte jeg meg for å kun spise plantebasert, i dag kaller jeg meg en veganer og er veldig stolt av det valget jeg endelig tok.

Mine mål i livet er å ha mennesker (og dyr) rundt meg som jeg er glad i, en jobb jeg trives i, nok penger til å kunne spise hva jeg vil til middag, et stort hus med plass til eget kontor med masse hyller og en stor pult og et kjempestort spisebord hvor hele familien kan feire store og små hendelser. Vi kan ikke få alt vi ønsker oss, men jeg er veldig glad for de målene jeg allerede har oppnådd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s